Back to All Events

Mindful & Sport Event | Hoorn

IN ENGLISH:

A fundraising organised by Claudia Schaper for families in Cambodia. I will be hosting two cello relaxation sessions during the day.

IN DUTCH:

EEN UNIEKE BELEVING!

Op zaterdag 12 oktober 2019 organiseert Claudia Schaper Sports een fantastische Mindful & Sport Event in Hoorn

Het thema: Project Cambodja!

Wil jij een dag inspiratie opdoen, genieten van de nieuwste workouts, de coolste moves , werken aan spieren of genieten van Body & Mind? Dat alles op ÊÊn van de mooiste Events denkbaar met verschillende gastdocenten? Dan mag je ons Event niet missen!
Voor de kids zijn er natuurlijk ook diverse workshops en kunnen ze diverse creatieve workshops volgen. Wil je heerlijk ontspannen tijdens een hand/arm en/of stoelmassage is dit ook mogelijk.

... en wat is er mooier om deze dag af te sluiten met een spetterende disco feest met de muziek van eind jaren 70 en begin jaren 80

Voor meer informatie: www.claudiaschapersports.nl
Kaarten zijn te bestellen via: info@claudiaschapersports.nl

𝘖𝘷đ˜Ļđ˜ŗ 𝘗đ˜ŗ𝘰đ˜Ģđ˜Ļ𝘤đ˜ĩ 𝘊đ˜ĸ𝘮đ˜Ŗ𝘰đ˜Ĩđ˜Ēđ˜ĸ:
Project Cambodia is een initiatief door Claudia Schaper. Een gedreven onderneemster met passie voor het Boeddishme, Yoga/Meditatie en Aziatische culturen. Claudia is sinds 2018 bezig met het inzamelen van geld om arme gezinnen in Cambodja te helpen. Samen met haar partner is Claudia van plan om jaarlijks een (paar) keer naar Cambodja af te reizen. Om zo waterputten te bouwen, huizen op te bouwen, De reis zelf word betaald door Claudia Schaper zelf.