Back to All Events

Exclusive Savasana Yoga Nidra Concert with Mark van de Leur | Den Bosch

19 augustus live Cello Savasana Yogaconcert met Janice Wong en Mark van de Leur

De uit Australië afkomstige Janice Wong komt speciaal naar Lichtendinzicht om samen met Mark van de Leur een exclusief live Cello savasana concert te verzorgen. Sluit je ogen, ontspan en laat Janice en Mark je meenemen op een reis van diepe cello-vibraties en vegende cello-melodieën die je in een diepe meditatieve staat brengen. Het concert is een combinatie van live-interpretatie van nummers van haar eerste album, Cello Music for Meditation. Elk stuk van het album is geïnspireerd op een emotie , en de muziek die ze componeert is speciaal als achtergrond voor meditatie, in slaap vallen, yoga, genezing, therapie, flow vinden of waar het hen helpt.

Deze editie mag je niet missen !!

English:
"I bring along my cello, a loop machine where the deep low tone drone is recorded and looped on playback, and over the top I will perform and improvise sweeping cello melodies (with a beautiful reverb effect). Performances can last from 10-15 minutes (interlude between postures ), 1 hour (meditation class, or savasana concert) or 90 minutes with collaboration, it’s up to you! To fully immerse yourself and get lost in the music and guidence during or concert"

Wat is Savasana?
Savasana is een yogahouding waarbij je op je rug blijft liggen. Het is belangrijk dat je tijdens dit concert comfortabel ligt dus een zelf opblaasbaar campingmatrasje, dikke yoga of fitness mat is geen overbodige luxe. Neem ook een deken, kussens en eventuele ondersteuningen voor je rug mee. De zaal bij Babel kan soms best koud aanvoelen.

Programma
19:40 Deur open
20:00 Start concert met Janice en Mark
21:00 Afsluiting in stilte
21:05 Lekkere thee en heerlijk fruit.
21:30 Iedereen lekker opgeladen naar huis.

Bijdrage
€30,- per persoon inclusief heerlijk fruit, les van 2 docenten en een prachtig mp3 bestand van Janice om thuis nog even na te genieten.(Bij de inschrijving neemt Mark contact met je op voor eventuele vragen) Online in te boeken of contant op de avond zelf te betalen.

Deelnemers
Max 10 (inmiddels zijn er al 3 kaartjes verkocht)

Locatie
Lichtend Inzicht , Frans Fransenstraat 13, 5231 MG 's-Hertogenbosch, Nederland