Back to All Events

Savasana Yoga Concert with Mark van de Leur | Den Bosch

  • Babel Muzerije Den Bosch (map)

7 september live Cello savasana yoga concert met Janice Wong (Den Bosch)

De uit Australië afkomstige The Wong Janice komt speciaal naar Den Bosch om samen met Mark van de Leur een uniek savasana yoga concert te verzorgen. Sluit je ogen, ontspan en laat Janice en Mark je meenemen op een reis van diepe cello-vibraties en vegende cello-melodieën die je in een diepe meditatieve staat brengen. Het concert is een combinatie van live-interpretatie van nummers van haar eerste album, Cello Music for Meditation. Elk stuk van het album is geïnspireerd op een emotie , en de muziek die ze componeert is speciaal als achtergrond voor meditatie, in slaap vallen, yoga, genezing, therapie, flow vinden of waar het hen helpt.

The Wong Janice op Youtube:
https://youtu.be/otOi8UpkSFo
https://youtu.be/Gtz3SLrBihA

Wat is Savasana?
Savasana is een yogahouding waarbij je op je rug blijft liggen. Het is belangrijk dat je tijdens dit concert comfortabel ligt dus een zelf opblaasbaar campingmatrasje, dikke yoga of fitness mat is geen overbodige luxe. Neem ook een deken, kussens en eventuele ondersteuningen voor je rug mee. De zaal bij Babel kan soms een beetje koud aanvoelen.

Programma
10:50 Deur open
11:00 Binnenkomst en kennismaking met Janice en Mark
11:05 Start met lig meditatie en concert
12:00 afsluiting van concert

Bijdrage
€22,- per persoon (Bij de inschrijving neemt Mark contact met je op voor eventuele vragen)

Deelnemers
Max 22 (tickets zullen snel gaan, vorige editie was uitverkocht)

Locatie
Babel (Muzerije), Hinthamerstraat 74, 5211 MR 's-Hertogenbosch, Nederland

Tijd
10:50 tot 12:10