Back to All Events

Yin Yoga, Savasana & Yoga Nidra event with Mark van de Leur | Uden

  • Yogastudio Judith Van Hal (map)

IN DUTCH:

21 september exclusief live Cello Yin Yoga & Savasana yoga event met The Wong Janice en Mark van de Leur (Uden)

De uit Australië afkomstige The Wong Janice komt speciaal naar Uden om samen met Mark van de Leur een uniek en exclusief Yin Yoga en Yoga Nidra Savasana yoga concert te verzorgen. Sluit je ogen, ontspan en laat Janice en Mark je meenemen op een reis van diepe cello-vibraties en vegende cello-melodieën die je in een diepe meditatieve staat brengen.

Het concert is een combinatie van live-interpretatie van nummers van haar eerste album, Cello Music for Meditation. Elk stuk van het album is geïnspireerd op een emotie , en de muziek die ze componeert is speciaal als achtergrond voor meditatie, in slaap vallen, yoga, genezing, therapie, flow vinden of waar het hen helpt. Deze editie mag je niet missen !!

Wat is Savasana?
Savasana is een yogahouding waarbij je op je rug blijft liggen. Het is belangrijk dat je tijdens dit concert comfortabel ligt dus een zelf opblaasbaar campingmatrasje, een extra yoga of fitness mat is geen overbodige luxe. Neem ook een deken, kussens en eventuele ondersteuningen voor je rug mee.

Yin Yoga ?
Tijdens dit concert is er gekozen voor eenvoudige makkelijk te volgen yogahoudingen. Iedereen kan dus deelnemen aan dit concert. Je blijft soms 3 tot 5 min in een houding. Tijdens de les heb je altijd de keus of je in de houding blijft of niet. De bedoeling van het concert is dat je in de verzachting en verstilling komt.

The Wong Janice op Youtube:
Klik hier
Klik hier

Programma

10:50 Deur open
11:00 Starten met Yin Yoga onder begeleiding van Janice en Mark
12:00 Kleine pauze met thee en vers fruit
12:15 Yoga Nidra Savanasa concert met Janice en Mark
13:00 Sluit van concert met Bananenbrood, thee, fruit en heerlijk speciaal water.

Bijdrage
€33 voor leden
€44 voor niet leden

inclusief heerlijk fruit, les van 2 of 3 docenten en een prachtig mp3 bestand van Janice om thuis nog even na te genieten.

(Bij de inschrijving neemt Mark contact met je op voor eventuele vragen)

Deelnemers
Max 14 personen

Locatie
Yogastudio Judith van Hal, Kerkstraat 19, Uden.

Tijd
10:50 tot 13:00